TEŠKA SAOBRAĆAJKA U KIKINDI: Krenuo na tehnički pregleda udario u kamion i ostao na mestu mrtav (FOTO)

R.Š.

20. 11. 2020. u 12:38

U TEŠKA saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko sedam sati i 45 minuta, dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Miloša velikog i Stevana Sremca, poginuo je Ljubiša R. (59) iz Novog Miloševa u opštini Novi Bečej. On je izgubio život na licu mesta, kada je vozeći automobil marke „jugo 45“ direktno udario u kamion marke „volvo“.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У КИКИНДИ: Кренуо на технички прегледа ударио у камион и остао на месту мртав (ФОТО)

Foto: R.Š.

- Uzrok ove teške nesreće, najverovatnije, je neustupanje prava prvenstva prolaza. Vozač automobila nije se zaustavio na znak „stop“, već je produžio pravo i direktno udario u kamion. Od siline udara vozač „juga“ poginuo je na licu mesta – potvrđeno je „Novostima“ u kikindskoj policiji.

Vozač automobila išao je ulicom Miloša Velikog, iz pravca „Elektrodistribucije“ na Vašarištu ka centru grada, jer se vraćao iz servisa gde je auto vozio na tehnički pregled. Očevici kažu da je prešao preko ležećeg policajca i direktno udario u kamion.

- Nesrećni vozač je bio kod nas i vraćao se iz servisa gde je obavio tehničku kontrolu vozila. Trebalo je da dođe ponovo kod nas radi dobijanja nalepnice kojom potvđuje tehnički pregled vozila. Nažalost, možda je žurio, nije video saobraćajnu signalizaciju i poginuo je na raskrsnici – čuli smo u Auto-moto društvu u Kikindi.

Građani koji su videli ovu nesreću svedoče da je vozač kamiona pokušao da se zaustavi i izbegne sudar, ali nije uspeo. U ovoj nesreći niko drugi nije povređen, jer je u automobilu bio samo vozač. Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave u Kikindi i Osnovnog javnog tužilaštva. Telo vozača poslato je na obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)