GODINU DANA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO SINA? Pradeda otkrio tragove krvi, detalji užasa u Sremskoj Mitrovici

Novosti online

25. 10. 2020. u 17:38

STRAVIČAN događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici, gde je otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

ГОДИНУ ДАНА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО СИНА? Прадеда открио трагове крви, детаљи ужаса у Сремској Митровици

Foto: Depositphoto

Pedijatar dr K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta J. D. (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa, odnosno povećana količina krvi u kapilarima, sa dve fisure, tj. oštećenja kože, nakon čega je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. On je rekao da ga otac, kada navodno zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog, koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka, osim promena na anusu, nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici, koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)