"VODITE RAČUNA ŠTA PIŠETE, JA IH ČITAM": Osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović iz zatvora šalje PISMA

S. J. M.

22. 10. 2020. u 18:50

ВОДИТЕ РАЧУНА ШТА ПИШЕТЕ, ЈА ИХ ЧИТАМ: Осумњичени за убиство Кристине Каплановић из затвора шаље ПИСМА

Foto: Fejsbuk

SUĐENJE Milošu Srebriću za ubistvo Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, nastavljeno je u Višem sudu, a sudija Marina Anđelković opomenula ga je da ubuduće vodi računa šta piše u pismima koja šalje iz zatvora.

Kako je rekla može svima da piše o svemu šta hoće, samo ne o krivičnom delu, suđenju i kako nije kriv.

- Vi dobro znate da sva ta pisma prolaze kroz moje ruke i imam osećaj da se trudite da na taj način utičete na mene - obratila mu se sudija Anđelković. - Ja sam ta pisma zadržala i skrećem vam pažnju da sledeći put vodite računa šta pišete.

Inače na ročištu Srebrićevi branioci su unakrsno ispitivali Dragomira Matijevića, koji je veštačio bazne stanice i telefone njihovog branjenika i Stefana Rokvića, optuženog za neprijavljivanje dela.

Veštak je rekao da je veštačio podatke na potezu od Rokvićevog stana na Neimaru do pumpe, koji su mu dostavljeni, a koje je neko ranije prikupio. Naveo je da misli da su to kompletni podaci, mada mu nisu dati oni koji pokrivaju i petlju na Bubanj potoku, ali je on prilikom veštačenja vršio merenja i na tom delu.

Veštak je kazao da je Rokvić u 22.05 časova bio u Velikom Mokrom Lugu i telefonm pričao sa nekim na Neimaru. Inače Kristina je ubijena u 22.35 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)