OTKRIVENO KO JE BRUTALNO UBIJEN U NIŠU! Telo vlasnika firme pronašli u lokvi krvi, macola i sekira podmetnute?

J. Ćosin

08. 10. 2020. u 20:10

MUŠKARAC koji je danas pronađen mrtav u krugu jedne niške firme je Draško R, vlasnik firme koja posluje u krugu MIN Kopeks.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ БРУТАЛНО УБИЈЕН У НИШУ! Тело власника фирме пронашли у локви крви, мацола и секира подметнуте?

Foto: J. Ćosin

Njega su danas oko 16:30 u lokvi krvi pronašla njegova dva radnika koja su toga dana radila sa njim. Oko 15 sati on im je rekao da idu da ručaju.

Kada su se vratili, zatekli su ga mrtvog.

Naložena je obdukcija i ispituje se da li je ubistvo delo profesionalca.

Pored tela jesu nađene macola i sekira ali se još ispituje da li je njima ubijen, ili su to podmetnuti dokazi da se zavara trag.

Kako nezvanično saznajemo Draško je u kompleku ove fabrike sa radnicima pripremao prostorije u kojima je planirao da otvori fabriku vrata i prozora. Prostorije su zabačene i bez struje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu