UŽAS U ĆUPRIJI: Starici (84) koja se vraćala sa pijace ponudio prevoz, a onda je silovao

Z. G.

07. 10. 2020. u 09:40

ALEKSANDAR M. (68) iz Ćuprije uhapšen je zbog sumnje da je u petak silovao J. M. (84) u blizini ovog grada.

УЖАС У ЋУПРИЈИ: Старици (84) која се враћала са пијаце понудио превоз, а онда је силовао

Foto Z. gligorijević

Nesrećna žena vraćala se pešice sa pijace, kada je muškarac zaustavio automobil i ponudio se da je poveze kući. Misleći da je reč o nekome ko je poznaje, pošto ima probleme sa vidom, ušla je u automobil i sela na zadnje sedište. Kako saznajemo, osumnjičeni je krenuo ka selu Ivankovac, gde je skrenuo sa puta, silovao je, pretukao, a zatim izbacio iz vozila i otišao.

Nakon toga, naišao je drugi auto, koji je ona zaustavila i ispričala šta joj se dogodilo i zatražila pomoć. Kod lekara je utvrđeno da je reč o silovanju, uzeti su uzorci telesnih tečnosti, a s obzirom na to da ima povrede, biće utvrđeno i kako su one nastale. Policija je reagovala i nakon potrage brzo su identifikovani i automobil i Aleksandar M.

- Strašno! Ne znam šta da kažem, jer još nismo videli baku. Znam samo da ima i unutrašnje i spoljašnje povrede zbog čega je zadržana na Ginekologiji Opšte bolnice u Ćupriji - priča rođaka napastvovane žene.

Foto Ilustracija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem tužiocu. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je u policiji priznao silovanje.

- Baš tog dana sam je videla. Išla sam ka gradu, a ona se vraćala sa pijace. Kao i obično, kretala se sporo. Ali često je išla do grada. I nedavno sam je srela, nosila je neke kutije i torbu sa namirnicama. Pomogla sam joj i stvari joj donela do kuće. Šokirala sam se kad sam čula šta joj se dogodilo - priča vidno potresena komšinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega