BAKA COKA POPILA LITAR ASEPSOLA?! Starica koja je ubila investitora hitno prebačena na VMA

Novosti online

06. 10. 2020. u 16:06

STOJANKA Stojanović (72), koja je u kućnom pritvoru zbog sumnje da je ubila investitora pre dve godine na Zvezdari, popila je jutros litar asepsola, pa je kolima Hitne pomoći prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, a kasnije i u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", saznaje Telegraf.rs.

БАКА ЦОКА ПОПИЛА ЛИТАР АСЕПСОЛА?! Старица која је убила инвеститора хитно пребачена на ВМА

Foto: Arhiva Novosti

Nešto više od dve godine je prošlo od ubistva, kada je penzionerka iz Beograda, Stojanka Stojanović zvana Coka, presudila je hicima iz pištolja investitoru Zoranu Trifunoviću nasred ulice, pošto je navodno bila žrtva njegove ucene. Hladnokrvno pucanje penzionerke Coke zabeležile su sigurnosne kamere. Na snimku se vidi kako Coka, noseći kačket, prilazi Trifunoviću u Ulici Vučićev prolaz, a potom iz cegera vadi pištolj CZ-99 i puca u njega tri puta. Pucnjavi je prethodio dugogodišnji spor između Stojanke i građevinskog preduzimača oko placa.

Viši sud u Beogradu produžio je meru kućnog pritvora nekoliko dana pre nego što su se navršile dve godine od ubistva.

Pripremno ročište bilo je zakazano za 13. februar, ali se Stojanka Stojanović nije pojavila, a otkazala je i punomoćje advokatu. Sudu je tada poslala pismo u kom je navela da je imala operaciju kuka, da ne može da dođe, ali i da je za nju suđenje veliki stres i da će, ako bude morala da dolazi na suđenja, "pre da se obesi".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili