POLOŽILI JE U HUMKU PORED SINA KRISTIJANA: Sahranjena Radmila Milosavljević, optužena za smrt petomesečne bebe

A. D.

02. 10. 2020. u 12:23

PRITVORENICA Specijalne zatvorske bolnice CZ u Beogradu Radmila Milosavljević (34), koja je nedelju pronađena mrtva u toj ustanovi, sahranjena je na mesnom groblju u selu Petlovača, gde je živela sa suprugom i troje dece.

ПОЛОЖИЛИ ЈЕ У ХУМКУ ПОРЕД СИНА КРИСТИЈАНА: Сахрањена Радмила Милосављевић, оптужена за смрт петомесечне бебе

Foto. A. Delić

Stavljena je u humku pored svog petomesečnog sina Kristijana, preminulog aprila 2019., zbog čije je smrti Više javno tužilaštvo u Šapcu, protiv nje podiglo optužnicu za teško ubistvo.

Prema navodima optužnice, zločin nad bebom se dogodio 20. aprila 2019. godine oko 22.30 časova, u porodičnoj kući u selu Petlovača Radmila je ukućanima ispričala da je nahranila dete i stavila ga da spava, a da je kasnije primetila da ono ne diše. Obdukcijom tela utvrđeno je da je beba ugušena na spavanju, ali Radmila koja je u jednom od iskaza policiji ispričala šta je uradila, potom je negirala priznanje.

Kako saznajemo, Radmila je u trenutku hapšenja zbog ubistva sina Kristijana, bila trudna. Pre oko tri meseca porodila se u CZ gde je rodila muško dete, a Centar za socijalni rad u Bogatiću reagovao je tako što je novorođenče predao na staranje hraniteljskoj porodici.

Porodica Radmile Milosavljević kaže da im nisu saopštene okolnosti pod kojima je ona preminula u zatvorskoj bolnici. Znaju samo da je naložena obdukcija tela, a zvanični izveštaj očekuju kroz mesec dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024