MUČNA ISPOVEST IGORA IZ JAGODINE KOJI JE ZVERSKI TORTURISAN: Optužila me da sam ljubavnik njenog muža, sekla mi polni organ

Novosti online

01. 10. 2020. u 20:54

VEZALI su me, maltretirali, sekli i mokrili po meni, pretili su mi smrću, kaže Igor S., kog su oteli Darija C. V. i njen prijatelj Dragan K.

МУЧНА ИСПОВЕСТ ИГОРА ИЗ ЈАГОДИНЕ  КОЈИ ЈЕ ЗВЕРСКИ ТОРТУРИСАН: Оптужила ме да сам љубавник њеног мужа, секла ми полни орган

Foto: Arhiva

Oteli su me iz kuće, maltretirali i terali da priznam da sam bio u ljubavnoj vezi s Darijinim mužem! Mokrili su po meni, hteli su da mi iseku polni organ, a isekli su me po telu!

Ovo za Kurir kaže Igor S. (37) iz okoline Jagodine, koji je pretrpeo pravu torturu pre nekoliko dana, kada ga je otela Darija C. V. (40) i njen prijatelj Dragan K. (43). Naime, žena je sumnjala da je Igor navodno bio u seksualnoj vezi s njenim suprugom, a ovo dvoje uhapšeni su zbog sumnje da su oteli nesrećnog čoveka, odveli ga u kuću u kojoj su ga tukli, vezivali i sekli nožem.

- Upali su u kuću i izvukli me napolje, pa su me odveli u neku kuću. Tu je počela neviđena tortura, tokom koje su sve vreme tražili od mene da priznam da sam s Darijinim mužem bio u vezi.

Iako sam homoseksualac, tvrdio sam da nemam nikakve veze s njenim mužem, koji je inače Španac, i da sam ga samo dva puta slučajno sreo.

Oni su insistirali da sve priznam kako bi Darija dobila dvoje dece koje u braku ima sa suprugom. Naime, oni vode spor, pa su im deca oduzeta - priča nesrećni Igor.

- Kako sam sve vreme odbijao da priznam, oni su počeli da me zverski muče. Vezali su me i okrenuli naopačke. Tukli su me, sekli su me, mokrili po meni, sekli su mi kožicu na polnom organu i pretili su da će ga iseći. Kako je stravična tortura stajala satima, na kraju sam priznao da smo bili intimni, a oni su sve to snimili mobilnim telefonom. Uplašio sam se da će me ubiti, pa sam zato priznao! I dalje sam u šoku, plašim se za svoj život, ni sam ne mogu da verujem šta mi se sve desilo - kaže za Kurir oteti muškarac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili