UDES KOD KURŠUMLIJE U sudaru povređeni otac i sin

D.Z.

29. 09. 2020. u 09:10

U NOVOM selu kod Kuršumlije na magistralnom putu Priština -Niš jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila.

УДЕС КОД КУРШУМЛИЈЕ У судару повређени отац и син

Darko Dozet

Prema saznanjima u prokupačkoj Opštoj bolnici , sanitetom Hitne pomoći u ovu ustanovu dovežena je čitava porodica sa Kosmeta, otac, majka, sin i ćerka, kojima se trenutno radi dijagnostika.


-Čitava porodica je dovežena sanitetom iz Doma zdravlja u Kuršumliji, otac Lj.Ž (44), majka A.Ž.(38), kao i deca, dečak R.Ž.(16) i devojčica T.Ž(18). Do nesreće je došlo u čeonom udesu automobila a u toku je dijagnostika porodice u našoj bolnici- rekla nam je Natali Nikolić, portparol ove ustanove dodajući da povrede nisu opasne po život.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, od porodice  koja je putovala sa Kosmeta iz Lapljeg sela nadomak Gračanice povređeni su otac i sin, pri čemu je otac zadobio prelom ramena a dete prelom kuka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju