GRUPA Čečena pretukla je u Austriji tinejdžera srpskog porekla, a celo maltretiranje su snimili i objavili na društvenim mrežama. Batinjanju je prethodio sukob zbog jedne devojčice, takođe Čečenke, a nasilnici su označeni kao takozvani islamski čuvari pravde.

Mapko

25.09.2020. 04:56

Nadam se da ce nasi Srbi pokazati ovim islamistima na "ljubazan" nacin kako mi postupamo sa ljudima koji umisljaju da je njima sve omoguceno naravno uvek kad su skupa, ali kada su sami beze kao kukavice.

Srbin

25.09.2020. 11:44

@Istina - Неће их вратити, пошто су они "цивилизовани Европљани широких схватања, надасве поносни на мултикултурализам". Чињеница је да су у своју земљу (то се односи и на Њемачку, Француску, итд), зарад огољеног материјализма и јефтине радне снаге, пустили све и свашта и да се ти људи понашају као да имају већа права од оних чији преци ту стољећима живе. Надам се да ће насилници добити истом мјером од стране неких наших људи тамо (што је, у основи, жалосно, пошто насиље никад није рјешење, али то је, ваљда, једини језик који ови разумију), али морам да нагласим да је чињеница да су и једни и други тамо дошљаци и да би и нашим људима било боље да (без обзира на тренутну материјалну и друштвену ситуацију) снагу троше да унаприједе своју земљу и да дјецу рађају у својојој земљи. Питање је да ли "тинејџер српског поријекла" уопште зна исправно да говори српски језик и зна ли одакле му потичу преци - вјероватније је да на српске земље гледа као на неку егзотику, попут неког пацифичког острва, у које је занимљиво повремено навратити. Земља припада онима који у њој живе.

Niko

25.09.2020. 06:54

To nema veze da li je srbin ili amerikanac ili nemac, ali ima veze sa tim,sto je po serijackom zakonu, zabranjeno da muskarac koji nije rodbina prica sa devojkom, zato se to i desava i sve vise ce se desavati. Kada jedan dodje u evropu radice kako mora, kada dodje njih 1000 radice kako je ucen. Mnogo su najvni ljudi kada misle da ce se prilagiditi evropi, nece!

Mama

25.09.2020. 08:05

Srbi su cuvali katolicku Evropu od najezde turaka a kao zahvalnicu evropljani su ih unistavali ratovima i bombama.Sad su dobilite iste idlamiste putem azilanata svih vrsta pa nek vide sta.ce.Mi treba da zatvorimo granice jer imamo svoje izbeglice koje nisu uspele da se vrate svojim kycama.Ratno sposobni muskarci su dezerteri a ne izbeglice!!!