ODLOŽENO SUĐENJE MILOŠEVU ZBOG PRETNJI PREDSEDNIKU VUČIĆU: Veštak kažnjen 10.000 dinara

S. J. M.

22. 09. 2020. u 16:18

SUĐENjE Draganu Miloševu zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije i držanja dva puščana metka u kući odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer se nisu pojavili svedoci - veštak Svetislav Mišković i rukovodilac obezbeđenja predsednika.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ МИЛОШЕВУ ЗБОГ ПРЕТЊИ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Вештак кажњен 10.000 динара

Hapšenje Miloševa / Foto MUP

Kako je primio poziv, a nije opravdao nedolazak sudija Vladan Ivanković je sa 10.000 dinara kaznio veštaka, dok se rukovodilac obezbeđenja provukao bez novčane kazne, jer nije lično primio poziv, već je on predat u vojnu poštu.

Sudija je Miloševa obavestio i da su u sud stigle tri njegove ranije presude za nasilje u porodici i da je u prvoj gde je žrtva bila supruga bilo i fizičkog kontakta. U drugoj presudi žrtva je bila majka, a u trećoj sestra. Sudija je naložio da se od Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti zatraži izveštaj o lečenju Miloševa od alkoholizma. Suđenje će se nastviti 13. oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni