ČETIRI VELIKE AKCIJE BEOGRADSKE POLICIJE: Uhapšeno sedam osoba, čuvari reda pretresli stanove i zaplenili drogu

Novosti online

16. 09. 2020. u 16:36

POLICIJA u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenila su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapšeni su N.Ž. (32), I.S. (24), A.Ć. (31), A.D. (28), U.Đ. (20), D.S. (25) i A.G. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i A.Ž. (25) koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

ЧЕТИРИ ВЕЛИКЕ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено седам особа, чувари реда претресли станове и запленили дрогу

Foto: Printscreen MUP

Policijski službenici su pronašli oko 530 grama heroina prilikom pregleda automobila "ford fokus" u kome su bili N.Ž. i I.S, dok je manja količina ove droge nađena u stanu osumnjičenog N.Ž. u Obrenovcu.

Takođe, pregledom stana u Obrenovcu u kome živi I.S, policija je pronašla oko 200 grama marihuane i manju količinu kokaina.

U drugoj akciji, policija je pregledom automobila "alfa romeo" osumnjičenog A.Ć. zaplenila oko pet kilograma marihuane, dok je u stanu u Zemunu gde on neprijavljeno boravi pronašla dve kesice ove droge kao i pištolj sa 57 komada municije, zbog čega se tereti i da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, takođe, pregledom drugog stana u Zemunu u kome A.Ć. neprijavljeno boravi sa A.D, pronašla oko 200 grama marihuane.

U trećoj akciji, policija je pregledom stana na Vračaru gde neprijavljeno boravi osumnjičeni U.Đ. pronašla džak sa oko 2,4 kilograma marihuane, dok je u dvorištu pronašla i 38 paketića ove droge koje je osumnjičeni prethodno bacio kroz prozor.

Policija je u četvrtoj akciji, u stanu na Zvezdari gde borave osumnjičeni D.S. i A.G. zaplenila oko 173 grama marihuane, kao i manju količinu kokaina i MDMA.

Tom prilikom, policijski službenici su kod A.Ž. pronašli tri paketića sa manjom količinom marihuane koje je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog D.S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)