KOLUMBIJKA IZ DŽIPA SMRTI PROMENILA SLIKU NA PROFILU: Bela pozadina umesto fotografije!

Novosti onlajn/M.Stevanović

14. 09. 2020. u 19:55

SONjA Suarez Gomez, četrdesetpetogodišnja Kolumbijka koja se u trenutku eksplozije nalazila u džipu sa Strahinjom Stojanovićem promenila je naslovnu fotografiju na svom Instagram profilu.

КОЛУМБИЈКА ИЗ ЏИПА СМРТИ ПРОМЕНИЛА СЛИКУ НА ПРОФИЛУ: Бела позадина уместо фотографије!

Foto: Instagram

Lepa Kolumbijka na profilu ima veliki broj zajedničkih fotografija sa Strahinjom, i to sa više različitih destinacija u Srbiji: Beogradu, Zlatiboru, Kopaoniku...

Foto: Instagram

Sonja i Strahinja u Srbiji
 

Foto: InstagramMeđutim, u nekom trenutku danas, Kolumbijka je svoj profil zaključala, a umesto profilne fotografije stoji samo bela pozadina, pa više ni njenog ni Strahinjinog lika nema nigde. 

Sudeći po njenom Instagram profilu, Sonja i Strahinja su neko vreme bili u vezi, a poslednjih nekoliko meseci uživali su u luksuznim turističkim destinacijama u Srbiji. 

Kako su "Novosti" već pisale, operativni podaci policije ukazuju na to da su oni koji su spremali Stojanovićevu likvidaciju, njega najverovatnije locirali preko Sonjinih profila na društvenim mrežama, koja se od njega nije odvajala poslednjih šest meseci. Ona je, sve do juče, bila veoma aktivna na društvenim mrežama. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

Foto: Instagram

Sonja i Strahinja

Stalno označavanje lokacija na kojima su se ona i Strahinja nalazili, verovatno je samo pomoglo egzekutorima da završe posao koji su započeli pre dve godine, kada je prvi put pokušan atentat na Stojanovića.

Prema podacima policije, Kolumbijka je u našu zemlju ušla pre pola godine, neposredno pred početak vanrednog stanja, posle čega nije napuštala Srbiju.

Foto: Instagram

Podsetimo, u stravičnoj eksploziji koja se dogodila juče usred bela dana, oko podneva, u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, smrtno je stradao Strahinja Stojanović (30), dok je Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je bila na suvozačevom mestu, lakše povređena.

Kako su "Novosti" saznale, pod Stojanovićev skupoceni džip "bmv H5" bila je postavljena eksplozivna naprava, koja je aktivirana dok je vozilo bilo u pokretu. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!