TUGA I BOL PARAJU SRCE: Reporteri „Novosti“ u porodičnoj kući devojčice nastradale u udesu kod Aleksinca

G.Ć.

13. 09. 2020. u 20:04

SOKAKOM u Mataruškoj Banji kod Kraljeva gde se nalazi kuća porodice tragično nastradale četvorogodišnje Marte K. u nedelju kasno po podne odjekuju lelek i jauci.

ТУГА И БОЛ ПАРАЈУ СРЦЕ: Репортери „Новости“ у породичној кући девојчице настрадале у удесу код Алексинца

Foto: G. Šljivić

Baka Radica neutešno plače za svojom unukom.

- Nema više mog malog anđela, moje mile devojčice... Bože, zašto mene nisi uzeo umesto nje... – glasno i gotovo nerazgovetno zapomaže baka, dok nam komšije objašnjavaju da nije u stanju da razgovara sa nama.
- Imajte razumevanja, pre sat vremena su joj javili za ovu tragediju. Izgubila je svoju mezimicu koju je prosto obožavala. Tuga i bol joj paraju srce – kaže nam jedna komšinica koja je došla da izjavi saučešće.
Prema njenim, i rečima ostalih komšija, devojčica je nedelju ujutro sa svojom majkom Danijelom, stricem i starijim bratom automobilom otputovala za Niš u posetu svom ocu koji se nalazi na odsluženju kazne u tamošnjem Kazneno-popravnom zavodu. Stravična nesreća koja je ovu porodicu zavila u crno, kako kažu, desila se prilikom njihovog povratka.
- To je sve što znam i što sam za ovo kratko vreme čula. Svi smo još u šoku. Prosto ne mogu da verujem – u neverici dodaje komšinica. - Marta je bila fino i vaspitano dete. Više je nećemo videti kako veselo trčkara skokakom. Velika tragedija ne samo za porodicu, već i za ovaj deo Mataruške Banje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna