DIREKTOR POLICIJE: Očekujem da će nasilnik iz Novog Sada ubrzo biti uhapšen

Tanjug

13. 09. 2020. u 19:36

DIREKTOR policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da je u stalnom kontaktu sa direktorom crnogorske policije i direktorima policija u susednim zemljama i da razmenjuje informacije sa njima, kao i da očekuje da će "nasilnik" iz Novog Sada, koji je brutalno prebio jednog mladića, ubrzo biti uhapšen.

ДИРЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ: Очекујем да ће насилник из Новог Сада убрзо бити ухапшен

Foto: Z. Jovanović

Rebić je za TV Pink rekao i da su netačne tvrdnje pojedinaca da je policija počela da se bavi tim slučajem tek kada se pojavio u medijima i naglasio da nije bilo nikakvog zataškavanja i nerada.

"To su apsolutno besmislene tvrdnje", rekao je Rebić dodajući da se u evidencijama mogu videti sva postupanja u ovom slučaju.

"Služba unutrašnje kontrole MUP-a vrši detaljnu analizu svih postupanja, radi se o periodu od 20 dana i ako je bilo ko napravio propust on će za to odgovarati. Ne postoji nikakvo zataškavanje i nerad. Nismo se bavili medijski ovim slučajem, a kada smo bili suočeni sa pritiskom da ne radimo ništa morali smo da izađemo sa saopštenjem", rekao je Rebić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)