TRI ČAURE U BLIZINI TELA, U KOLIMA U MIRIJEVU NAĐEN PIŠTOLJ SA PRIGUŠIVAČEM: Prve slike sa mesta ubistva u Kaluđerici! (FOTO)

A. K.

10. 09. 2020. u 10:39

DRAGAN Ristić (61) je jutros ubijen u Kaluđerici. On je bio vlasnik noćnog kluba u ovom beogradskom naselju, a kako saznajemo likvidiran je metkom u glavu.

ТРИ ЧАУРЕ У БЛИЗИНИ ТЕЛА, У КОЛИМА У МИРИЈЕВУ НАЂЕН ПИШТОЉ СА ПРИГУШИВАЧЕМ: Прве слике са места убиства у Калуђерици! (ФОТО)

Foto: A. K.

Na mestu gde je ubijen navodno su nađene tri čaure. Ubistvo se dogodilo nedaleko od porodične kuće, a kako nezvanični sznaju "Novosti", u automobilu, sivom "pasat karavnu", koji je nađen u Mirijevu navodno je policija otkrila i pištolj sa prigušivačem.

Ubijeni Ristić poznat je od ranije po izvršenju više krivičnih dela. Nekoliko puta su mu pisane krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, a dva puta mu je policija našla i nedozvoljeno oružje.

Osuđivan je dva puta.

Ristićev sin je pre tri godine izašao iz zatvora, gde je bio na robiji zbog ubistva.

Foto: Z. U.

Podsetimo, na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada nepoznati muškarac ispalio je najmanje jedan metak u glavu čoveka i pobegao automobilom sive boje.

Hitna pomoć kada je stigla na mesto pucnjave je mogla samo da konstatuje smrt.

U Mirijevu je zatim, došlo do požara na jednom automobilu i pretpostavlja se da je to upravo taj automobil kojim je ubica pobegao,a da je zapaljen da bi zavarao tragove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju