DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA MILJAKOVCU: Delovi automobila rasuti po šumi, otac poginuo, sin u teškom stanju (FOTO)

G. N.

01. 09. 2020. u 13:23

MILOŠ Ž. (40) poginuo je u noći između ponedeljka i utorka, a njegov sin Aleksandar Ž. (17) teško je povređen, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod okretnice autobusa na liniji 48, na Miljakovcu. Otac je preminuo na mestu, dok se lekari bore za život tinejdžera.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА МИЉАКОВЦУ: Делови аутомобила расути по шуми, отац погинуо, син у тешком стању (ФОТО)

Foto: V. Danilov

Kako smo nezvanično saznali, Miloš Ž. je vozio neprilagođenom brzinom, a da li je pri tom bio i pod dejstvom alkohola, utvrdiće policijska istraga. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, otac i sin su se vozili u automobilu marke "BMV" starije generacije. Iznenada, Miloš je izgubio kontrolu nad vozilom, i pri skretanju udario u drvo, da bi se svom silinom zakucao u sledeće stablo i tu kobno zaustavio.

Koliko je udarac bio silovit, uverili su se i reporteri "Novosti". Delovi automobila bili su jutros zaglavljeni u žbunju, dok su stabla jasno "obeležena" tragovima sudara.

Kako smo nezvanično saznali od prolaznika, koji su se zaustavljali svojim vozilima kod okretnice, raspitijući se da li je to mesto nesreće, Miloš Ž. ima problematičnu prošlost, zbog koje je izvesno vreme proveo iza rešetaka. S druge strane, za njegovog maloletnog sina imaju samo reči hvale.

- Miloš je stanovao u naselju i svakodnevno je prolazio ovu krivinu, zna se da je opasna. Tragovi kočenja se ne vide - rekao nam je jedan od žitelja Miljakovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a