DETALJI ZLOČINA KOD KNIĆA: Suparnika ubio pred sinom (15) žene zbog koje su se sukobili

M. LUKOVIĆ

27. 08. 2020. u 23:09

NERAŠČIĆENI odnosi i ljubavni trougao, po svemu sudeći uzrok su zločina koji se desio u selu Čestin kod Knića.

ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА КОД КНИЋА: Супарника убио пред сином (15) жене због које су се сукобили

Zapečaćena vrata kuće u kojoj je nastradao Tošović i D. B., Foto: M. L. i privatna arhiva

U svojoj kući u ovom selu ubijen je Zoran Tošović (52), a njega je, kako se sumnja, posle svađe i tuče, sa više uboda nožem usmrtio D. B. (55) iz Kragujevca.

Tošović je, kako saznajemo, od povreda zadobijenih po glavi i telu preminuo na kućnom pragu. Osumnjičeni D. B. je, nakon počinjenog zločina, sam pozvao policiju i tu sačekao patrolu.

Prema nezvaničnim informacijama, D. B. je te večeri iz Kragujevca krenuo u Čestin, da bi, navodno, vratio u svoj dom bivšu nevenčanu suprugu, koja je živela sa Tošovićem. Sa sobom je poveo i njenog petnaestogodišnjeg sina, najverovatnije da bi je lakše ubedio da mu se vrati. Čim je stigao, dvojica muškaraca su se posvađala i potukla. D. B. je potom potegao nož i sa više udaraca usmrtio Tošovića. Navodno je bilo sukoba i ranije, a svemu je, izgleda, kumovao i alkohol.

ZADRŽAN U POLICIJI

PREMA saopštenju policije, osumnjičenom D. B. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu na saslušanje. Istraga će utvrditi sve detalje ovog teškog zločina, koji je uznemirio meštane Čestina i gružanskog kraja.

Prva komšinica tragično nastradalog Tošovića, Vida Stojanović, kazala nam je da ništa nije čula, niti je znala šta se dešavalo u susednoj kući, koja je od njene udaljena svega nekoliko metara. Da se desio zločin, saznala je tek ujutro.

- Zoran je bio vredan i dobar čovek. Nadničio je da preživi, gajio je i svinje i od toga izdržavao sebe i sestru, koja je bolesna. Ne znam šta se dešavalo, mada sam tokom noći čula dolazak i odlazak automobila. Najverovatnije je to bila policija - priča nam Vida Stojanović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)