U FABRICI "Džonson elektrik" u Nišu, oko 18.30 sati, pala je presa na radnika (45) koji je preminuo na licu mesta.

Komentari (3)

MiR

26.08.2020. 20:01

Nekada su se sporadicno desavale nesrece uglavnom u rudnicima, a od kad nas "usrecise" zaapadnjackom demokratijom gine se svaki dan i na svakom mestu. Pokoj dusama svih srpskih mucenika.

Laki

26.08.2020. 21:14

@MiR - Ova fabrika je iz Istočnjačke demokratije, na žalost. Ne valjaju nam fabrike ni iz zapadne demokratije. Takodje, najgore se one koje vode naši domaći biznismeni i tajkuni. Znači nismo ni za kakve fabrike. I one ranije što je Tito otvarao , većini Srba danas ne valjaju. Uništavao je namerno sela. Tako da zatvorimo najbolje Srbiju.

Gorski

27.08.2020. 07:52

Pre 40 godina u svakoj fabrici je postojao sef odeljenja zastite na radu. On je bio direktno odgovoran za sve u fabrici. Kontrolisao je zastitnu opremu, nosivost dizalica, viljuskara, dozvoljenu buku, zagadjenost vazduha, sistematske preglede radnika , prekovremeni rad, a prilikom demontaze ili montaze - opasnih manevara ,bio je licno prisutan. Danas nemamo ni sindikate! A o osiguranju radnika da i ne govorimo! Da fabrika sada isplati obestenje radniku, i kaznu drzavi ( visoku ) , svi bi bili pazljivi ! Saucesce porodici! Ljudi ne prihvatajte posao ako niste bezbedni! Zivot nema cenu !