"KAD SU DOŠLE NJENE ĆERKE U DVORIŠTU JE BIO HAOS": Komšije svastike i zeta ljubavnika u šoku nakon tragedije u Dupljaji (FOTO)

Novosti online

20. 08. 2020. u 16:17

Kada su došle njene ćerke ovde u dvorištu je bio haos... Plač se čuo na sve strane. Ovo je bio veliki šok za sve njih - kažu komšije Anđelka F. koji je juče u svojoj kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve ubio partnerku, inače bivšu svastiku Katicu T, a potom izvršio samoubistvo.

КАД СУ ДОШЛЕ ЊЕНЕ ЋЕРКЕ У ДВОРИШТУ ЈЕ БИО ХАОС: Комшије свастике и зета љубавника у шоку након трагедије у Дупљаји (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

- Niko se nije nadao da ovako nešto može da se desi - kaže komšinica za naš list.

Kako saznajemo, Anđelko F. i Katica T. su bili u vezi već neko vreme iako je ona sestra njegove pokojne supruge. Navodno, porodica nije odobravala njihovu emotivnu vezu i Anđelko se zbog toga odlučio na užasni korak.

Prema prvim informacijama iz istrage, Anđelko je prvo nožem izbo Katicu u kući, a potom se obesio u garaži u dvorištu.

Za sobom je ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da su se Katica i on dogovorili da skončaju na ovakav način.

- Nju skoro nikad nismo viđali da je dolazila tu, slabo smo je i poznavali, a on je bio normalan i fin čovek - rekla je jedna od komšinica.

Komšije, međutim, dodaju da su Katičine ćerke dolazile kod Anđelka iako žive u drugom mestu sa svojim porodicama.

Prema nezvaničnim informacijama, Anđelko je u poslednje tri godine, otkad mu je preminula supruga, više puta pretio da će izvršiti samoubistvo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)