LOPOVI OTROVALI TRI LABRADORA PA PROVALILI U KUĆU: Jezivi detalji pljačke u Vranju (FOTO)

Novosti onlajn/D. Ristić

12. 07. 2020. u 15:41

U NOĆI između petka i subote, nepoznati provalnici su otrovali tri kućna ljubimca i provalili u kuću Dragana Stošića iz Vranja.

ЛОПОВИ ОТРОВАЛИ ТРИ ЛАБРАДОРА ПА ПРОВАЛИЛИ У КУЋУ: Језиви детаљи пљачке у Врању (ФОТО)

Foto: D. Ristić

Prema rečima Dragana Stošića, provala se desila dok je on sa suprugom bio na odmoru. Na stravičan prizor u porodičnoj kući Stošićevih u Vlasinskoj ulici je u subotu ujutro naišao čovek kojeg je Dragan zadužio da hrani pse.

- U dvorištu i ispred njega bilo je tragova otrova i salame kojom su provalnici namamili pse. U pitanju je otrov plave boje koji je veoma jak i brzo deluje, tako da su kriminalci, verovatno, sačekali da jadne životinje uginu, pa nesmetano provalili u kuću – kaže Stošić.

Foto: D. Ristić

Tekst potpisa

U kući je napravljena prava premetačina, lopovi su tražili novac, ali se nisu mnogo ovajdili. Prema Draganovim rečima, provalnici su odneli nešto bugarskih levova u vrednosti od 60 do 70 evra, vojnički nož i venčani prsten njegove supruge.

- To mi uopšte nije važno, stvaran težak udarac za nas je trovanje naša tri labradora. Mužjak je star 11 godina, a dve ženke su imale po tri godine i bile su pravi članovi porodice. To je nenadoknadiv gubitak za nas i nadam se da će počinioce stići pravedna kazna – priča Dragan Stošić, inače rođeni brat poznatog pevača vranjskih pesama Branimira Stošića Kaceta.

Foto: D. Ristić

Bili su kao članovi porodice

Foto; D. Ristić

Otrov

Uviđaj na licu mesta su sačinili pripadnici policije, kao i veterinarske i komunalne inspekcije, a istraga je u toku.

Foto: D. Ristić

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024