Anji je u jednom trenu VATRA UZELA SVE, ostala je bez porodice i krova nad glavom: Pogledajte kako danas izgleda dom za NOVI POČETAK (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2020. u 14:28

KOBNOG 21. marta Anja Stojanović (25), ostala je bez roditelja, brata, ali i bez krova nad glavom kada je izbio požar u soliteru u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Ањи је у једном трену ВАТРА УЗЕЛА СВЕ, остала је без породице и крова над главом: Погледајте како данас изгледа дом за НОВИ ПОЧЕТАК (ВИДЕО)

Foto: Z. Knežević

Osim Stojanovića, u požaru je stradao i bračni par Aleksandar (40) i Marija (40) Nesimovski i Zoran S. zvani Džimi (61), iz čijeg stana je krenula buktinja.

Anji su u najtežim trenucima pritekli mnogi u pomoć, a na društvenim mrežama danima se sakupljao novac za pomoć ovoj mladoj devojci koja je za samo nekoliko sati ostala bez svega. Danas ova mlada devojka ima renovirani stan spreman za novi početak.

Ovu informaciju na svom Fejsbuk nalogu potvrdio je i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, koji je i podelio snimak renoviranog stana:

- Ispunili smo obećanje dato Anji Stojanović da ćemo potpuno rekonstruisati njen stan koji je izgoreo u požaru. Hvala kompanijama koje su nam pomogle u tome. Pokazali smo najveću solidarnost onda kada je to bilo najpotrebnije. Uz tebe smo Anja - napisao je Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024