KO JE DALIBOR DRAGIJEVIĆ IZ ZLOTA? Umro u pritvoru, osumnjičen da je sa bratom Dejanom sakrio telo ubijene Danke Ilić (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

11. 04. 2024. u 07:34

DALIBOR Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića optuženog za teško ubistvo Danke Ilić, biće sahranjen danas na seoskom groblju u Zlotu kod Bora. Dalibor je umro u pritvoru od posledica infarkta, a teretio se za saučesništvo u ubistvu male Danke.

КО ЈЕ ДАЛИБОР ДРАГИЈЕВИЋ ИЗ ЗЛОТА? Умро у притвору, осумњичен да је са братом Дејаном сакрио тело убијене Данке Илић (ФОТО)

Foto: Novosti/MUP/Privatna arhiva

Kako su "Novosti" pisale, ispred porodične kuće Dragijevića nema Daliborove umrlice.

Foto: Tanjug`

Podsetimo, Dalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Kako smo pisali, Dalibor je pre smrti i priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno telo Danke Ilić.

Sahrana Dalibora Dragijevića biće održana danas, a kako su naši reporteri javili, juče je u porodičnu kuću Dragijevića dolazila rodbina da izjavi saučešće.

Povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP

D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

foto: Fejsbuk

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.

Sedam dana od saznanja da je Danka ubijena

Sedam dana je prošlo od kada je Srbiju pogodila vest da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju, a njeno telo i dalje nije pronađeno. Iznenadna smrt brata ubice devojčice, Dalibora Dragijevića, koji je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela, mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za telom Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice.

U međuvremenu, u Više javno tužilaštvo u Zaječaru bio je doveden i otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), Rade Dragijević, zbog sumnje da je pomogao sinu da se reši tela devojčice. Njemu je kasnije određen pritvor od 30 dana, a on se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Podsećamo, Rade Dragijević saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici.

BONUS VIDEO: ROĐACI STIGLI U KUĆU OSUMNjIČENOG ZA DANKINO UBISTVO - Najnoviji snimak iz sela Zlot

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave