POTPUNO DRUGAČIJA SLIKA NA DEPONIJI: Evo šta se dešava na mestu gde je bačeno telo Danke Ilić (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

06. 04. 2024. u 14:24

DANAS je nastavljena potraga na više lokacija za telom dvogodišnje Danke Ilić koja je brutalno ubijena u Banjskom polju.

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА СЛИКА НА ДЕПОНИЈИ: Ево шта се дешава на месту где је бачено тело Данке Илић (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Kako je saopšteno iz policije, dvojica osumnjičenih su je pregazili kolima, potom zadavili, ubacili u gepek i prevezli na deponiju. Postoji saznanje da se jedan od osumnjičenih vratio na deponiju dva dana kasnije i premestio telo na za sada nepoznatu lokaciju.

U toku prethodnih dana pripadnici vatrogasne službe i policije detaljno su pretraživali deponiju, međutim na njoj nije ništa pronađeno.

Foto: I. Marinković

Kako javljaju reporteri "Novosti" deponija je sada potpuno očišćena, a mehanizacija se povukla sa tog mesta.

Nekoliko patrola policije dežura na tom mestu, ali po svemu sudeći telo se tu ne nalazi.

Podsetimo, policija je ranije danas uvela jednog od osumnjičenih u dvorište porodice D. D, jednog od osumnjičenih za ubistvo deteta.

Foto: I. Marinković

Kako se sumnja u pitanju je D. D, koji je na saslušanju priznao da je zadavio malu devojčicu, a potom telo bacio na deponiju.

Nakon što se zadržao desetak minuta, u pratnji policije osumnjičeni je napustio porodičnu kuću u Zlotu.

Foto: I. Marinković

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (1951) i D. D. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)