POKUŠALI SAKRITI TRAGOVE UŽASNOG ZLOČINA: Evo šta su osumnjičeni za Dankino ubistvo uradili nakon što su devojčicu udarili kolima

Novosti online

04. 04. 2024. u 12:33

POLICIJA u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod” u Boru S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

ПОКУШАЛИ САКРИТИ ТРАГОВЕ УЖАСНОГ ЗЛОЧИНА: Ево шта су осумњичени за Данкино убиство урадили након што су девојчицу ударили колима

Foto. Novosti

Oni su priznali zločin, i trenutno je u toku potraga za telom devojčice.

Kako saznaju mediji, devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju.

Njeno telo su, navodno, prekrili smećem.

- Automobil su, po dogovoru, čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu - kaže izvor.

Inače, S. J. je osumnjičen da je službenim vozilom „fijat panda”, u Ulici Radomira Putnika, 26. marta ove godine, udario pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je.

S. J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D. D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

- S. J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu, usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je - navodi izvor iz istrage.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)