OPEL SE PREVRNUO NA KROV: Saobraćajna nezgoda u Vranju

J. S.

29. 03. 2024. u 10:11

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u Vranju lake povrede zadobio je vozač jednog od automobila koji je učestvovao u udesu.

ОПЕЛ СЕ ПРЕВРНУО НА КРОВ: Саобраћајна незгода у Врању

Foto: Instagram printskrin/serbialive_beograd

U policijskoj upravi u Vranju rečeno nam je da je došlo do kontakta dva automobila, opela i tojote, nakon čega se automobil opel prevrnuo na krov.

Vozač opela je povređen i zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru, na sreću sa lakšim povredama. Policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

U četvtak, nešto pre 21 sat, u blizini Pete škole dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređena jedna muška osoba.

Na području Policijske uprave u Vranju, 28. marta ove godine, registrovane su ukupno tri saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a jedna je lakše povređena. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!