DEDA ME JE POZVAO I REKAO MI OVU REČENICU: Sin Radovana i Ivane nakon zločina (VIDEO)

J. LEMAJIĆ

27. 03. 2024. u 15:19

SIN Radovana Dimitrova (46) i Ivane Harangoz ispričao je za "Novosti" da ga je deda jutros oko 6 sati ujutru zvao da iz Novog Sada dođe u selo, te kako je saznao za smrt roditelja.

ДЕДА МЕ ЈЕ ПОЗВАО И РЕКАО МИ ОВУ РЕЧЕНИЦУ: Син Радована и Иване након злочина (ВИДЕО)

Foto: J. Lemajić

- Bio sam u Novom Sadu kada me je deda pozvao da dođem kući. Nije mi odmah rekao šta se desilo. Samo mi je rekao da mame i tate nema. Prvo što sam pomislio je da su oni otišli preko da rade, pošto to je jedno mesec dana bila priča da će ići preko da rade. Svi su mi saučešće davali. Oko 10 sam zvao babu da mi ispriča šta se desilo - ispričao je sin.

Kako „Novosti” saznaju, muškarac koji je u Staparu pored Sombora ubio suprugu, a potom presudio sebi, bio je pomoćni radnik u jednoj seoskoj pekari, a zločinu je prethodilo ročište za razvod braka.

U petak su supružnici bili u sudu i sumnja se da su narušeni porodični odnosi bili okidač za zločin.

Prema našim saznanjima, iza ovog bračnog para je ostalo troje dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!