PRIJATELJI PALILI SVEĆE ZA STEFANA: Identifikovani osumnjičeni za ubistvo poznatog MMA borca (23) na Dorćolu

Z. U.

26. 02. 2024. u 22:46

BEOGRADSKA policija identifikovala je osumnjičene za ubistvo Stefana Savića (23) poznatog MMA borca, i u toku je njihovo lociranje, saznaju "Novosti".

ПРИЈАТЕЉИ ПАЛИЛИ СВЕЋЕ ЗА СТЕФАНА: Идентификовани осумњичени за убиство познатог ММА борца (23) на Дорћолу

Foto "Informer"

Postoje operativne informacije, do kojih su došli inspektori kriminalističke policije koji rade na ovom slučaju, da su osumnjičeni odranije bili u određenoj vrsti sukoba sa Savićem.

- Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su već imali problem. Oko čega su se zakačili, tek treba da se utvrdi - navodi izvor iz istrage i dodaje da je, nesrećni mladić, u poslednje vreme izbegavao osumnjičene, a to su potvrdili i njegovi prijatelji.

- Da je znao da će te noći u klubu biti momci sa kojima je bio u sukobu, on sigurno ne bi došao u taj lokal.

MMA reprezentativac Srbije ubijen je u noći između subote i nedelje na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju. Dvojica napadača pojurila su Savića, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Napad su zabeležile kamere video-nadzora, što je pomoglo policiji da identifikuje napadače. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

Veliki broj mladih okupio se na Dorćolu, Foto printskrin "Informer" TV

Na mestu ubistva Stefana Savića juče se okupio veliki broj njegovih prijatelja, kako bi mu odali počast. Na mestu gde je MMA borac pao na pločnik, Stefanovi prijatelji upalili su sveće i ostavili cveće pored njegove slike i bokserske rukavice.

- Bio je dobar, pošten i srčan. Ne mogu da verujem da mu se ovako nešto dogodilo - rekao je jedan od okupljenih.

Stevanov trener obratio se skupu i rekao da će svi naknadno biti obavešteni kada će mladić biti sahranjen.

- Mi sada idemo u bolnicu da posetimo heroja koji je pokušao da pomogne Stefanu, iako ga i nije poznavao, pa je i sam povređen. On je heroj, idemo da mu zahvalimo na svemu - rekao je trener Tomislav i objasno da je S. M. (32) video napad na Savića i pokušao da mu pomogne dok je ležao na pločniku, ali su se napadači vratili i počeli da ga ubadaju. - On je sada dobro, mi ćemo uraditi sve da mu pomognemo, da damo krv.

Snimak napada, Foto Printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni S. M. je pokušao da se odveze automobilom do bolnice, ali je uspeo da stigne samo do Terazija.

Policija je i juče bila na mestu zločina, skidali su materij

ŽRTVA Stefan Savić, Foto Printskrin

Bežao od napadača

VIDEO sam neku gužvu na uglu, ali nisam shvatio o čemu se radi. Kad sam prišao malo bliže, video sam Hitnu i policiju, sve je bilo blokirano - ispričao je radnik obezbeđenja jedne firme koja se nalazi u blizini mesta napada. - Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden nakon što ga je drugi jurio niz Dobračinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.al s video-nadzora, tražili oružje kojim je počinjen zločin, i uzimane su izjave od svedoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024