ODE moj Gile, moj brat. Nikada više mi neće reći seko moja jedina, pomilovati me, pohvaliti, izgrditi ako treba. Stradao je na pravdi Boga, ali zar tako? Zar nepoznati momci, tako reći još deca od 20 i 22 godine da ga svirepo pretuku, a onda, kao smeće, bace u žbunje i ostave da umire na hladnoći, kao pseto. Pa, to nisu deca, to su monstrumi!

Komentari (7)

Miki

10.01.2024. 19:43

Premda sam potpuno nezainteresovana strana, smatram da bi naša država trebalo da se ugleda na SAD ili Rusiju i da zločince zbog ubistva I stepena adekvatno osudi! Vverujem da će se suđenje otegnuti više godina i na kraju nešto nalik na kućni pritvor, nanogica i sl. Takvo pravosuđe je jedan od razloga odlaska iz zemlje.

Draža

10.01.2024. 21:16

криминалце и убице штите тако што им објављују само иницијале, значи на страни злочинаца..

Smrtna kazna

10.01.2024. 23:01

Насилници, злочинци сваке врсте се неће смирити док се не уведе смртна казна, а благи закони не пооштре. Иначе, клизимо у анархију...

Max

11.01.2024. 02:22

Pa kakva je to drzava dvojica koji su bili saucesnici u ubistvu pusteni Kuci. Jedan imao savest I cekao do jutra da prijavi dogadjaj - cekao da napadnuti umre. E moj Gile u pogresnoj drzavi i u pogresno vreme si se rodio. SRBIJA protiv nasilja. Nismo dugo cekali rezultate izbora. Jos ako su ubice clanovi Prave stranke umesto smrtne kazne dobice nanogicu I tapsanje po ramenu.

Branko

11.01.2024. 10:10

Monstruozno - zlocinacki - SADISTICKI!!!! Iz ciste obesti i izopacenog zadovoljstva oni su coveka mucili do smrti - prelom lobanje i ostali prelomi to dokazuju...TESKO UBISTVO - DOZIVOTNA ROBIJA ZA POCINIOCE - odnosno, mozda onaj mladji da se "izvuce" sa 20 godina zatvora - ali potpuno nezasluzeno - isto je kriv kao onaj sto je stariji i koji treba da dobije dozivotnu...da su ranije kaznjavali ovakve zlocine kako treba - verovatno bi ih bilo manje - a sigurno bi najgori ljudski otpad bio "ogradjen" od nas bar 40 godina, a neki i dozivotno, sto je i pravedno da bude.