ZA UBISTVO MALE PETRE (2) MONSTRUM OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Nasmrt pretukao devojčicu, ćerku svoje nevenčane partnerke

S. M. J.

07. 12. 2023. u 14:02

MILOŠ Nikolić (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca osuđen je na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva dvogodišnje Petre Vladulović u Zaječaru.

ЗА УБИСТВО МАЛЕ ПЕТРЕ (2) МОНСТРУМ ОСУЂЕН НА ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ: Насмрт претукао девојчицу, ћерку своје невенчане партнерке

Foto: SMJ/Fejsbuk

U Višem javnom sudu u Zaječaru Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana, kod Vlasotinca, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora jer je 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru nasmrt pretukao dvogodišnju Petru Vladulović, ćerku svoje nevenčane partnerke.

Obdukcija nesrećne devojčice pokazala je da je Petra preminula usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog "obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga", a kod devojčice su utvrđene i brojne druge povrede koje su okarakterisane kao teške i opasne po život.

Sve ovo je učinio svestan jer je, pokazalo je veštačenje, Miloš u momentu dok je batinao devojčicu bio uračunljiv. Utvrđeno je da je bio malo pripit, ali to nije uticalo nimalo na stanje njegove svesti.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)