ROĐACI POKUŠALI DA PRIKRIJU? Produžen pritvor Novosađanki Olji Š. (18) osumnjičenoj za ubistvo teče

Lj.P.

07. 12. 2023. u 12:41

OSAMNAESTOGODIŠNjOJ Novosađanki Olji Š., osumnjičenoj za ubistvo Slaviše Dana (30), produžen je pritvor do 2. januara 2024. godine. Posle hapšenja, pred višim javnim tužiocem, kako saznajemo, osumnjičena nije iznela odbranu, odnosno iskoristila je svoje pravo da se brani ćutanjem.

РОЂАЦИ ПОКУШАЛИ ДА ПРИКРИЈУ? Продужен притвор Новосађанки Ољи Ш. (18) осумњиченој за убиство тече

FOTO: Lj.P.

Ona je uhapšena u noći između 2. i 3. novembra zbog sumnje da je ubodima nožem usmrtila tridesetogodišnjeg teču. Zločin se dogodio u kući u Ulici Koste Hadži Mlađeg u novosadskom naselju Podbara, a rođaci i prijatelji su pokušali da prikriju ubistvo.

Osumnjičena, kako saznajemo, ne živi u ovoj kući koja pripada naslednicima čuvenog novosadskog advokata Koste Hadži Mlađeg, osnivača FK Vojvodina i Fudbalskog saveza Srbije, po kojem je ulica u kojoj se dogodio zločin i dobila ime.

Kako saznajemo, među stanarima, prostrane, ali sada oronule kuće sa zapuštenim dvorištem, u noći između četvrtka i petka došlo je do žučne rasprave, pretpostavlja se zbog nerešenih porodičnih odnosa, a onda je osamnaestogodišnjakinja u jednom momentu dograbila nož i Slavišu nekoliko puta ubola u stomak.

Prisutni su pokušali da prikriju šta se zapravo desilo, i nameravajući da sve predstave kao samoubistvo, navodno su sklanjali i prali krvave stvari, a Slaviši su pokušali da pruže pomoć. Kada mu je pozlilo, pozvali su Hitnu pomoć, ali je nesrećni čovek uprkos naporima lekara da ga reanimiraju, podlegao povredama.

Ubrzo se, međutim, ispostavilo da je reč o ubistvu, a osumnjičena, iako je odatle pobegla, ubrzo je pronađena i uhapšena.

Komšije, međutim, nije iznenadilo što je došlo do tragedije, jer su, kako su ispričali, svađe među ljudima koji su nastanili tu kuću bile gotovo svakodnevne.

- Ne znamo koliko ljudi tačno tu živi, nisu ni prijavljeni na toj adresi, agresivni su i bučni – kazivale su komšije. - Nekoliko puta smo zvali nadležne službe, dolazili su, ali bi oni nastavljali po starom. I dan pre tragedije tu je bila komunalna milicija. U dvorištu su napravili deponiju i širi se nesnosan smrad.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)