IZBO "CIMERA" POSLE SVAĐE? Beskućniku Bogoljubu F. (47) osumnjičenom za teško ubistvo određen pritvor do 30 dana

Lj.P.

22. 11. 2023. u 21:09

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je danas pritvor do 30 dana beskućniku Bogoljubu F. (47) osumnjičenom za teško ubistvo.

ИЗБО ЦИМЕРА ПОСЛЕ СВАЂЕ? Бескућнику Богољубу Ф. (47) осумњиченом за тешко убиство одређен притвор до 30 дана

FOTO: Lj.P.

Kako je za "Novosti" rekla Jelana Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, ova mera izrečena mu je jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti.

 Bogoljub F. se  sumnjiči  da je u ponedeljak, 20. novembra,  sa 30 uboda nožem usmrtio „cimera“ Nikolu Nađa (38) iz Kisača.  Krvavi zločin, posle kog je osumnjičeni, sam otišao u novosadsku policiju i ispričao da je u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića bb, čoveka izbo nožem, prema nezvaničnim saznanjima, ima svedoka. Izvesni D.M. (44) iz Šapca je, navodno rekao da je svedok onoga što se odigralo.

Foto: kanal9tvns

Osumnjičeni Bogoljub F.

Nakon što je policajcima rekao šta je uradio, Bogoljub F. ih je i odveo do pomenute adrese i napuštene kuće, gde su on i žrtva živeli. Tu je pronađeno Nikolino beživotno telo, na kojem je izbrojano 30 uboda. U grudi je uboden 18 puta, sve u srce, deset puta u leđa i dva puta u noge.  Kod osumnjičenog je nađen nož sa tragovima krvi.  Između njih je, pretpostlja se došlo do svađe, koja je bila kobna za Bogoljubovog „ceimera“. Navodno su se i ranije verbalno sukobavljali. U toj kući, godinama se već okupljaju beskućnici i tu žive.

Bogoljub, koji je po zanimanju kuvar, prema priči čoveka koji ga poznaje, pre izvesnog vremena radio je u jednom motelu u kihinji za platu od nekoliko stotina evra, a imao je plaćen i smeštaj. Posle prve zarade, sa poznanicima je danima pio i sve potrošio, i na posao se više nije vratio, jer ga najverovatnije bilo sramota.

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Nikola Nađ (38)

- Valjda mu je iz nekog razloga više odgovarao život beskućnika, čim mu se vratio – kaže ovaj poznanik. - Proletos je na jednoj televiziji pričao o svom životu i kako je postao beskućnik. Rekao je da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u hraniteljskoj porodici, a izvesno vreme je živeo i radio u Nemačkoj, ali se, ipak, vratio u Novi Sad.

I žrtva i osumnjičeni, kako saznajemo, prolaze kroz policijsku evidenciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)