IVANA (44) INTUBIRANA, LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT: LJubavnica Kruševljana samoubice kritično (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2023. u 17:35

IVANA K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Zoran R. (54) u Kruševcu, u veoma je teškom stanju i lekari joj se bore za život.

ИВАНА (44) ИНТУБИРАНА, ЛЕКАРИ ЈОЈ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Љубавница Крушевљана самоубице критично (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Tanjug

- Prebačena je u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana - kažu u Kliničkom centru Niš.

Rođaci Zorana R. u šoku su i neverici posle zločina.

- Ivana mu je treća ljubavnica, a suprugu, koju je ubio, je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada... Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su dve ćerke i četvoro unučadi. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu ženu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio - kažu oni.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO - DVE ŽENE UPUCANE ZA DVA SATA: Načelnica Hitne o prizoru koji su zatekli na mestu zločina u Kruševcu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024