KAMERE ZABELEŽILE UBISTVO SRBINA NA KIPRU: Tukao ga jedan muškarac, a onda došao drugi pa nastavio sa batinama

Novosti Onlajn

01. 10. 2023. u 21:17

DRŽAVLjANIN Srbije (29) nastradao je u subotu rano ujutru u Limasolu na Kipru, a iako se isprva verovalo da ga je usmrtio automobil koji je naleteo na njega dok je pretrčavao ulicu, ispostavilo se da je on ubijen.

КАМЕРЕ ЗАБЕЛЕЖИЛЕ УБИСТВО СРБИНА НА КИПРУ: Тукао га један мушкарац, а онда дошао други па наставио са батинама

Foto: Novosti

Kako su saopštili iz lokalne policije, uhapšena su dvojica muškaraca, starih 34 i 39 godina, i njima je određen trodnevni pritvor.

Pretpostavlja se da je nesrećni mladić izleteo na kolovoz.

- Sumnja se da su njih dvojica pretukla Srbina na ulici, koji je pokušavajući da pobegne od njih, izleteo na kolovoz. Nažalost, baš u tom trenutku je naišao automobil, za čijim volanom je bio mladić (29), i svom silinom udario Srbina. Automobil je nekoliko metara vukao telo po putu dok se nije zaustavio - naveli su izvori lokalnih medija i dodali da je policija odmah izašla na mesto tragedije.

Da u ovom slučaju nije u pitanju obična saobraćajna nesreća i puka slučajnost, ukazali su očevici. Oni su rekli policiji da su videli da je nastradali Srbin, koji inače radi kao obezbeđenje u jednom pabu nedaleko od mesta stradanja, imao konflikt sa nekim.

- Ispostavilo se da se Srbin neposredno pre stradanja posvađao u klubu sa devojkom, zbog čega je besno izleteo napolje i počeo da šeta trotoarom, duž obale. Dok se šetao, prišao mu je muškarac (39) i snažno ga udario u grudi, bacivši ga na trotoar. Napadnuti mladić je pokušao da ustane, ali ga je osumnjičeni udario još jednom i ponovo ga oborio - detalji su iz istrage. Kako dalje navode, napadač je tada otišao sa lica mesta, ali se pojavio drugi napadač (34).

- On je nastavio da bije Srbina koji je ležao na trotoaru. Udarao ga i šutirao. U jednom trenutku, žrtva je uspela da ustane i počela je da beži. Trčao je kroz parking i izleteo direktno na kolovoz, ne gledavši da li ima saobraćaja. Nažalost, baš tada je naišao auto i udario ga je. Udarac je bio snažan, tako da nesrećnom mladiću nije bilo spsasa - navode izvori.

Policija je odmah pokrneula potragu za dvojicom muškaraca, za koje su očevici rekli da su tukli Srbina, te da je on nastradao bežeći od njih.

- Nešto više od 24 sata kasnije, policija je uhapsila obojicu i određeno im je zadržavanje. Mlađi osumnjičeni je ispričao da je žrtva njega napala prva, da se on samo branio i da je žrtvu jednom gurnuo na zemlju u samodbrani. Drugi osumnjičeni je kategorično negirao krivicu, navodeći da nema nikakve veze sa smrću Srbina - naveli su izvori kiparskih medija.

Izvori kiparskih medija dodaju i da istraga tek treba da utvrdi šta se tačno dogodilo u klubu pre nego što je Srbin izašao napolje.

- Utvrdiće se zbog čega se svađao sa devojkom, kao i da li je to njegova devojka ili gošća kluba. Radi se na njenoj identifikaciji i sigurno će i ona biti pozvana da da izjavu. Takođe, utvrđuje se i da li su uhapšeni mladići bili u klubu iz kog je Srbin izašao - objasnili su oni.

Svađa i tuča zabeleženi

Kako prenose lokalni mediji, incident u kom je nastradao Srbin zabeležile su sigurnosne kamere sa okolnih objekata.

- Policija je preuzela video-materijal. Navodno, zabeležena je svađa, ali i tuča. Snimci će biti od koristi u rasvetljavanju svih okolnosti - rekao je izvor i dodao da je naložena obdukcija tela, koja bi trebalo da bude urađena danas.

- Posle obdukcije će se znati šta je tačan uzrok smrti mladića - dodali su izvori.

Vozač automobila koji je pregazio Srbina, koji je pokušavao da pobegne od napadača, je odmah posle nesreće priveden zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom iz nehata.

- Urađen mu je alko-test i test na narkotike i oba su bila negativna. On je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode - objasnili su izvori.

(Kurir) 

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA: Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)