OTKRIVENI NOVI DETALJI UBISTVA SRBINA NA KIPRU: Udesu prethodila tuča, policija uhapsila osumljičene

Novosti Onlajn

01. 10. 2023. u 16:33

OKRUŽNI sud u Limasolu je dvojici muškaraca odredio trodnevni pritvor u vezi sa smrću 29-godišnjeg Srbina u subotu rano ujutru, nakon svađe u pabu na aveniji Džordža Prvog u srcu gradske obale.

ОТКРИВЕНИ НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА СРБИНА НА КИПРУ: Удесу претходила туча, полиција ухапсила осумљичене

Foto: AP

Dvojicu muškaraca, 34 i 39 godina, očevici su zapazili na licu mesta i jutros su za njima raspisane poternice. Njihovi branioci su se usprotivili njihovom pritvoru uz obrazloženje da dokazi protiv njih nisu adekvatni. Nakon dugog procesa, sud je odbio njihovu žalbu.

Prema izvorima philenews-a, prenosi In-cyprus, u subotu nešto pre tri sata ujutru, 29-godišnji Srbin, stalni stanovnik Kipra, u alkoholisanom stanju je, prema svedočenju policije, napustio pab posle svađe sa devojkom.

Dok se žrtva kretala duž obale, 39-godišnji osumnjičeni mu je prišao i snažno ga gurnuo u grudi, bacivši ga na trotoar. Srbin je pokušao da ustane, ali ga je 39-godišnjak još jednom gurnuo na zemlju.

Prema izjavama očevidaca, druge prisutne osobe odvele su drugog osumnjičenog sa lica mesta. Nekoliko trenutaka kasnije, prema izveštajima, 34-godišnji osumnjičeni je počeo da udara 29-godišnjaka dok je bio na trotoaru.

Srbin je na kraju uspeo da ustane i pokušao da pobegne trčeći kroz parking. Tada je ušao u traku i udario ga je automobil kojim je upravljao 29-godišnji kiparski Grk.

Isti izvori kažu da je 34-godišnjak prijavio incident u policijskoj stanici Jermasogija, tvrdeći da ga je žrtva napala i da su se njih dvojica sukobili.

Svađa je snimljena nadzornom kamerom iz obližnje ustanove. Ovaj 34-godišnjak je negirao bilo kakvu umešanost, a drugi osumnjičeni je priznao da je gurnuo žrtvu na zemlju.

Obdukcija će sutra utvrditi tačan uzrok smrti. Vozač vozila je uhapšen zbog slučaja izazivanja smrti iz nehata, jer je vozio u alkoholisanom stanju. On je pismeno optužen i pušten.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: "Novosti" u Hajdukovu kod Subotice posle okršaja migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)