UBISTVO „PRIKRILI“ SAOBRAĆAJNOM NESREĆOM: Kraljevačka policija rasvetlila zločin u mestu Rudno

G. ĆIROVIĆ

15. 09. 2023. u 22:33

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su braću D.V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i K.R. (21) iz Kruševca, Z.V. (51) i D.L.(73), obojica iz Trstenika, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

УБИСТВО „ПРИКРИЛИ“ САОБРАЋАЈНОМ НЕСРЕЋОМ: Краљевачка полиција расветлила злочин у месту Рудно

G.Šljivić

Sumnja se da su oni, sinoć oko 22 sata, nakon svađe i tuče sa četrdesetjednogodišnjakom iz Trstenika, u i ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno, 110 kilometara od Kraljeva na rudnjanskoj visoravni, ušli sa njim u automobil marke „folksvagen“ i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom ga je, kako se sumnja, D.V. više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta. Sumnja se da su braća D.V. i D. V. iz Trstenika nastavili da brutalno udaraju četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo četrdesetjednogodišnjaka stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)