"RUKE SU MI BILE PUNE KRVI, JEDVA SAM SE ŽIVA IZVUKLA" Cimerka ubijene Noe Ana Marija Pavlović, za "Novosti", o incidentu u hotelu

J.D.Lj.

09. 08. 2023. u 11:17

"BRUTALNO sam pretučena. Ruke su mi bile pune krvi, povređene, izgrebane, a nokti polomljeni i prsti bolni. Pokušala je da me ubije i jedva sam se živa izvukla". Ovako, za "Novosti", priča Ana Marija Pavlović, cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev iz Kovilja, koja je, kako objašnjava, nekoliko sati nakon svedočenja u Palati pravde, pretučena u jednom hotelu u Beogradu.

РУКЕ СУ МИ БИЛЕ ПУНЕ КРВИ, ЈЕДВА САМ СЕ ЖИВА ИЗВУКЛА Цимерка убијене Ное Ана Марија Павловић, за Новости, о инциденту у хотелу

Foto: Printskrin/Instagram

- Dok sam bila u hotelu, noć uoči mog 20. rođendana, umotana u peškir i čekala poznanika, nasrnula je na mene nepoznata žena - priča naša sagovornica.

- Istina, neki mladić je, dok je sa tom devojkom ulazio u hotel, prišao do mene i rekao da sam zgodna i lepa... Onda mi je prišla ta žena i odmah krenula da me udara. Sva sam bila krvava. 

Pavlovićeva tvrdi da ju je ta žena, svesno, da bi joj "unakazila lice", prvo uhvatila za glavu. 

- Uhvatila me je za lice i stiskala. Vikala sam, dozivala pomoć, jer ne mogu da trpim nasilje ni bol. Onda me je ta žena uhvatila za ruke i polomila mi nokte. Krv mi je lila iz prstiju, a bol je bio jeziv. Odgurnula sam je od sebe, ali ona je izvukla nešto što liči na dasku za sečenje mesa i njome počela da me udara. Uspela sam nekako da joj je otmem iz ruke i pobegnem u svoju sobu. 

Po priči naše sagovornice, moguću veću tragediju, dan uoči njenog rođendana, smirio je nekako jedan njen drug drug koji se tu zadesio i uspeo da razdvoji Anu Mariju i ženu koja ju je napala. 

Inače, Ana Marija se prekjuče pojavila u beogradskoj Palati pravde gde je u svojstvu svedoka ispričala svoja saznanja vezana za smrt njene prijateljice Noe Milivojev, koju je, kako se sumnja, svirepo usmrtio njen partner Ognjen D. (33). Ona je, navodno, rekla da nije verovala da će Ognjen ubiti Nou, ali se nada da će, ako je zaista to uradio, biti kažnjen. 

"VRELE FOTOGRAFIJE"

Osim što je poznata po svojim "vrelim" fotografijama na društvenim mrežama, Ana Marija Pavlović javnosti je poznata i jer se pojavljivala u medijima nakon što je njena prijateljica na svirep način ubijena u centru Beograda. Takođe, nedavno je "uhvaćena" ispred zgrade "Pinka" gde je, navodno, bila na pregovorima za ulazak u rijaliti. 

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!