"SKLONI SE TATA, DA NE UBIJEM I TEBE": Poslednje reči koje je izgovorio Milan Kliska pre nego je ubio ženu i sebe (FOTO)

J.D.Lj.

02. 08. 2023. u 22:16

SKLONI se, tata, da ne ubijem i tebe - bilo je, navodno, poslednje što je u porodičnoj kući u Boleču, u noći između utorka i srede, izgovorio Milan Kliska (65), pre nego što je hicem iz puške usmrtio suprugu Gordanu (59), a zatim izvršio samoubistvo pucnjem iz pištolja.

СКЛОНИ СЕ ТАТА, ДА НЕ УБИЈЕМ И ТЕБЕ: Последње речи које је изговорио Милан Клиска пре него је убио жену и себе (ФОТО)

Foto: Zoran Jovanovic

Ubistvo i samoubistvo potresli su komšije porodice Kliska u Ulici Bore Petrovića, a kako saznajemo, očevidac ove tragedije je Milanov otac, koji je pokušao da spreči sina u ubilačkoj nameri. Šta je Milana navelo da usmrti suprugu i digne ruku na sebe, zasad je nepoznanica, ali svemu je, navodno, prethodila svađa bračnog para. 

Po prijavi komšija, koji su čuli zapomaganje Milanovog ostarelog oca iz dvorišta, stigle su Hitna pomoć i policija. Nažalost, za bračni par Kliska već je bilo kasno. Kako saznajemo, u porodičnoj kući i dvorištu, pronađeni su puška, pištolj i nož. Komšije sa kojima smo danas razgovarali veruju da je Milan oružje doneo iz Like, odakle se doselio pre mnogo godina i ono je poslato na veštačenje. 

Meštani ovog beogradskog naselja o Gordani lepo pričaju, dok za Miću, kako su zvali Milana u kraju, vele da je bio "jako težak čovek", kao i da je umeo "malo da popije". Većina komšija, ipak, nije se previše družila sa ovim bračnim parom. 

- Čudni ljudi - priča nam jedan komšija. - Nisu drugovali ni sa kim iz kraja. Delovali su potpuno otuđeno od svih. Jedva i da su se javljali na ulici. Mića mi se činio i pomalo prek. Čak i kad je negde išao, nikad ga nismo viđali sa suprugom. Večito sam, naoko ljutit i nezadovoljan. 

Komšije kažu da je Gordana bila zaposlena, a da je Milan radio vulkanizerske i bravarske poslove, privatno. U kući porodice Klisko, danas su bili samo sin i otac ubice. Starac je sve vreme sedeo na maloj klupi ispred kuće, kršeći ruke i ne skrivajući suze. Nije želeo da razgovara sa novinarima. 

- Ne znam šta da kažem. Nema tu šta više da se priča... Tragedija... Pustite nas na miru. Ni sami ne znamo gde smo... - kratko nam je rekao Milanov i Gordanin sin. 

Poruke na mrežama

Milan Kliska bio je aktivan na društvenim mrežama. U maju je, prvi put, na svom fejsbuk-profilu objavio kratak komentar o bolesti, ne pominjući i čijoj. Pre dvadesetak dana, međutim, ponovo se oglasio porukom: 

- Ko živ, ko mrtav... Ja ću definitivno umrijeti sam... Jbg, kakav put, takva i zadnja stanica... 

Da li je, eventualno, Milan ovom objavom najavio tragediju i šta je bio njen uzrok, pokazaće istraga. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu