BUGARKA KRIVA ZA NESREĆU KOD UMKE: Oduzet joj pasoš, sledi saslušanje u Tužilaštvu

J.D.Lj.

24. 07. 2023. u 14:28

ZA SAOBRAĆAJNU nesreću koja se sinoć, oko 23 sata, dogodila na Obrenovačkom putu, na ulazu u naselje Umka, kada je povređeno pet osoba, među kojima i troje dece, utvrđeno je da je odgovorna žena vozač, poreklom iz Bugarske.

БУГАРКА КРИВА ЗА НЕСРЕЋУ КОД УМКЕ: Одузет јој пасош, следи саслушање у Тужилаштву

Foto N. Skenderija

Istragu o ovom slučaju vodi nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Portparolka Tužilaštva Tijana le Ru za "Novosti" kaže:

- U saobraćajnoj nezgodi, srećom, oštećeni su zadobili lakše telesne povrede - kaže portparol. - Vozač koji je upravljao automobilom je u stvari žena, državljanka Bugarske. Njoj je oduzeta putna isprava kako ne bi, dok traje istraga, napustila teritoriju Republike Srbije. Takođe, protiv nje je podneta i krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja i ona će biti saslušana u Drugom OJT.

Podsetimo, u nezgodi su lakše povrede zadobile dve ženske osobe od 23, odnosno 57 godina i troje dece, dečak od 7 i dve devojčice od po 9 godina. 

Deca su prevezena u Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić", a ženske osobe u Urgentni centar UKCS.

Nadležni ispituju uzrok nesreće, odnosno zašto je i kako do nje uopšte došlo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!