JOROVIĆ LIKVIDIRAN U SAČEKUŠI? Sve o zločinu u Zemunu - Ubica na motoru viđan i ranije u kraju (FOTO/ VIDEO)

J.D.Lj.

22. 06. 2023. u 07:00

MILAN Jorović (30) ubijen je juče oko 14,30 časova, ispred kuće u kojoj je živeo sa porodicom, u Ulici Ugrinovački put 38g, u Zemunu.

ЈОРОВИЋ ЛИКВИДИРАН У САЧЕКУШИ? Све о злочину у Земуну - Убица на мотору виђан и раније у крају (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

U njega je nepoznati napadač, za kojim policija intenzivno traga, u trenutku dok je izlazio iz svog "mercedesa", ispalio više hitaca, nezvanično se moglo čuti da ih je bilo 12, i potom pobegao. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Milana je ubio muškarac, navodno maskiran u dostavljača hrane. I dok je Milan, sa teškim ranama stomaka i grudi, sav krvav, pao na tlo, "dostavljač" je dao gas i nestao.

Pucnje je, kako saznajemo, čulo više komšija, od kojih je jedan odmah istrčao na ulicu da vidi šta se događa. Ubrzo je iz kuće Jorovića, istrčao i Milanov rođeni brat. Njih dvojica su ga ranjenog stavili u automobil i krenuli put Kliničko bolničkog centra Zemun. Nažalost, Milan nije izdržao. Preminuo je na putu do bolnice.

Komšije Milana Jorovića šokirane su onim što se dogodilo u njihovom naselju, tim pre jer tvrde da je reč o mirnom kraju:

Ubica danima pre zločina pratio Milanovo kretanje?

- Sad svašta pričaju. Jedni kažu da je, s obzirom na to da je naša ulica "slepa", ubica danima pre zločina pratio Milanovo kretanje, a sada ga sačekao u zasedi i upucao. No, ima i onih koji tvrde suprotno. Da je navodno, ubica vozio motor i pratio Milana, a onda, kad je ovaj izlazio iz kola, izrešetao ga. Priča se i da je "dostavljač", navodno, viđan i ranije u kraju, kako vozi motor bez registarskih tablica, ali sa natpisom jedne poznate firme za dostavu hrane, pa su mu, čak i deca dobacivala: "Brate, daj jedan hamburger!".

Jedan od komšija za porodicu ubijenog mladića, za "Novosti" kaže da je su pristojni ljudi.

- Milanova majka je vaspitačica, a otac se bavi stolarijom - kaže komšija. - Vredni i fini ljudi. Imaju Milana i mlađeg sina. O Milanu se pričalo da je imao sukobe sa zakonom, ali ovde u kraju, zaista nikada nije pravio nikakve incidente, niti probleme. Baš naprotiv. Znam samo da je bio navijač, imao je dugo godina devojku i uskoro je trebalo da se venčaju. Čak su i stan sređivali, a spremala se i svadba i veselje. A vidi šta se sad desilo! Ne znam kako će njegova majka primiti ovu tužnu vest, još je na poslu, a otac nije tu, u Crnoj Gori je. Kad su mu saopštili šta je bilo, odmah je krenuo put Srbije.

SRČA I KRV

Na mestu ubistva policija je juče zatekla Milanov izrešetani "mercedes". Na njemu se jasno vide tragovi metaka i polomljeno zadnje staklo, kao i na mestu vozača, odnosno suvozača. Pomenuti "mercedes" je, nakon uviđaja odvezla "šlep služba", kako bi policija mogla da odradi sva potrebna veštačenja.

Ispred kuće Jorovića, ostali su jasno vidljivi tragovi upucavanja - srča i krv.

Policija je juče više sati obavljala uviđaj na mesta. Uzeti su svi materijalni dokazi, DNK, obavljen je razgovor sa mogućim svedocima, među kojima je i Milanov mlađi brat.

Ubijeni je, kažu neke komšije, od ranije poznat policiji, a kako navode, bio je čak neko vreme i u zatvoru, navodno, zbog problema sa narkoticima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini