"NEMAM SNAGE DA ŽIVIM, ZAR NAŠEG SINA DA UBIJE" Majka otkriva je prethodilo tragediji u kojoj je otac ubio sina, pa sebi presudio

J.D.Lj.

15. 06. 2023. u 19:00

JOŠ jedan stravičan zločin u porodici desio se sinoć kada je policijski službenik D. J. (42), kako se sumnja ubio devetogodišnjeg sina I. J, a onda presudio i sebi.

НЕМАМ СНАГЕ ДА ЖИВИМ, ЗАР НАШЕГ СИНА ДА УБИЈЕ Мајка открива је претходило трагедији у којој је отац убио сина, па себи пресудио

Foto: J.D. Ljutić

Tragedija se dogodila sinoć, u beogradskom naselju Čukarica, gde su otac i sin živeli kao podstanari u stanu u Ulici Milana Stanivukovića na Banovom Brdu.

Da se nešto loše dogodilo, kako nezvanično saznajemo, prva je posumnjala M. J, majka dečaka i bivša supruga D. J., koja takođe radi u MUP-u, kao saobraćajni policajac.

- Ona je došla uveče, lupala je na vrata, dozivala sina - kaže jedna od komšinica.

- Bila je sva usplahirena i onda je pozvala bravara da dođe i razvali bravu na ulaznim vratima od stana. Zatim je zvala i Hitnu pomoć i policiju.

Nažalost, kad su ušli unutra, u sobi su naišli na stravičan prizor, beživotna tela mališana i njegovog oca. Na stolu u sobi nađeno je i oproštajno pismo.

Foto: J.D. Ljutić

Prema informacijama koje smo dobili, nadležni maksimalno rade na rasvetljavanju svih detalja vezanih za ovu tragediju.

- Znam da su se razišli pre više godina. Čula sam da su se svađali i ona je jednog dana otišla. Nije se jedno vreme pojavljivala, a D. J. je sve činio da detetu bude dobar otac. Njih dvojica su bili jedno biće i jedna duša, toliko su se voleli - priča komšinica.

Komšije o D. J. imaju samo reči hvale, kao i o dečaku, za kojeg tvrde da je bio veoma poslušan i skroman.

- Mnogo je radio kako bi zaradio za život, stanarinu, hranu. Sve je činio da usreći dete. Kupovao mu je igračke, lopte, jer je voleo fudbal, pristao je da u kući drži mače, koje je pravilo društvo njegovom sinu. Vodio ga je svuda sa sobom.

Komšije pričaju da je bivša žena, a majka dečaka, nedavno dolazila kod D. J. i rekla mu da joj je, navodno, od strane nadležnih, dete dato na staranje:

- Posvađali su se. Ona je vikala da je to njeno pravo, a D. J. je rekao da se kasno setila i da joj ne da sina. Rekao je da će se pre ubiti nego joj predati dete - kažu komšije.

Po tvrdnjama naših sagovornika, majka je i pre nekoliko dana dolazila u stan, kada u njemu nije zatekla bivšeg muža i sina, te je na velikom komadu papira, crvene boje, napisala poruku i ostavila svoj broj telefona, zamolivši D. J. da joj se javi, jer je bila zabrinuta za dete.

Foto: J.D. Ljutić

- Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan - rekla nam je juče, kroz suze, u telefonskom razgovoru M. J.

- Nemam snage da pričam, nemam snage da živim. Ne znam zbog čega je moj bivši suprug uradio sve ovo. Istina je da smo se razišli pre tri godine, bilo je tu dosta toga i jednostavno nije išlo, ali zar dete, našeg sina da ubije?

UDAVIO ĆERKICU

Nažalost, ovo nije jedini slučaj u Srbiji. Marko B. je, sredinom oktobra prošle godine, u porodičnoj kući u Vršcu, golim rukama udavio dvogodišnju ćerkicu, a onda digao ruku na sebe, obesivši se. Pre gnusnog čina poslao je SMS poruku ženi sa kojom je bio u procesu razvoda, u kojoj je napisao: "Ubiću dete i sebe". Nesrećna žena je, čim je primila telefonsku poruku, pozvala policiju ali, nažalost, već je bilo kasno.

TRAGEDIJA U PANČEVU

Prošle nedelje, ruska porodica Gevorkijan, koja se prošle godine nakon početka rata između Rusije i Ukrajine doselila u Srbiju, pronađena je mrtva u svom stanu u Pančevu. Otac Ašok Gevorkijan ubio je suprugu Olgu (50), ugušio sina A. G. (9), a potom se obesio. Ženu je nožem izbo po vratu i telu, a za dete se još ne zna da li ga je ugušio rukama ili jastukom.

Više tužilaštvo u Pančevu naredilo je sudsko-medicinsku obdukciju njihovih tela i analizu tkiva na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa, a istraga će utvrditi motiv ovoge užasne tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu