PRAVIO HAOS NA PROSLAVI KRŠTENJA U ZRENJANINU: Komšija od veselja umalo napravio krvavu tragediju

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 05. 2023. u 18:53

ZRENjANINSKA policija, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsila je četrdesetjednogogodišnjeg M. L. iz  Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

ПРАВИО ХАОС НА ПРОСЛАВИ КРШТЕЊА У ЗРЕЊАНИНУ: Комшија од весеља умало направио крваву трагедију

Foto: B. G.

M.L.se sumnjiči da je u subotu. 27.maja oko  23 časa, u jednom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, provocirao goste i lomio inventar, kao i da je staklom povredio četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca.

M. L. je zatim, kako se sumnja, ispred objekta nožem povredio istog muškarca, kao i tridesetdvogodišnjeg muškarca, kojima su konstatovane lake telesne povrde u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Intervenisala je policija i uhapsila M.L. kojem je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prema nezvaničnim podacima, sve se odigralo na proslavi krštenja u bašti eminetnog zrenjaninakog restorana, a prvi komšija, kako kažu neki od očevidaca, vidno u alkoholisanom stanju, umalo da krvavim pirom, pokvari veselje, tj. proslavu krštenja, na kojem je bio gost.

- Ne znam zašto, najpre je došlo do svađe, mislio sam ništa strašno, uobičajeno za kafanu, a onda je nastalo komešanje, M.L. je granom od drveta lupao automobile na parkingu, vikao je, pretio - priča jedan od prisutnih gostiju.

M.L. je navodno i nakon poziva u dolaska policije u baštu restorana, od kuće doneo nož, kojim je nasrnuo i na sreću samo lakše, jednog u nogu, drugog u ruku, povredio Zrenjanince, koji su takođe bili na proslavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024