"BLAGO NEBESIMA KAKVU ĆE MUZIKU SLUŠATI": Potresne besede sveštenika, nastavnice i najbolje drugarice na sahrani Andrije Čikića (FOTO)

J.D.Lj.

08. 05. 2023. u 15:42

IZA sebe je ostavio note, kao natprosečan dečak koji je u svemu bio poseban!

БЛАГО НЕБЕСИМА КАКВУ ЋЕ МУЗИКУ СЛУШАТИ: Потресне беседе свештеника, наставнице и најбоље другарице на сахрани Андрије Чикића (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Ove reči uputio je stotinama okupljenih ljudi i dece na sahrani na Lešću sveštenik nakon održanog opela dečaku Andriji Čikiću, dodavši:

- To bi svima nama trebalo da znači, da će ga pamtiti svi, Srbija, region i ceo svet, nešto što će nam svima dati znak da za sobom sejemo dobrotu, uspeh i svoja dela po kojima će nas pamtiti. 

Prisutnima se obratila i Andrijina nastavnica.

- Ti si bio klasa i dasa, jer takvi ne pričaju o svojim već se raduju tuđim uspesima. Pomagao, sa drugarima si plakao i smejao se. Pauza za picu između dve škole sa drugarima bila je tradicija. Govorio si da je muzika laka, samo sedneš i prsti sami krenu. Blago nebesima kakvu će sad muziku slušati - rekla je nastavnica.

Najpotresniji govor bio je Andrijine školske i najbolje drugarice, koja je kroz plač rekla:

- Mnogo mi nedostaješ i da znaš, svi smo te mnogo voleli. Bio si meni i svim našim prijateljima drug za primer, svi smo te voleli i to kako si svirao. Tvoju muziku ćemo uvek pamtiti, ponosili smo se tobom i svemu što si uradio za nas. Opraštamo se od tebe sa velikom tugom, ostavio si dubok trag u našim životima, želimo da takav budeš i na onom svetu. Mnogo mi nedostaješ i hoću da znaš da smo te svi mnogo voleli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)