PRETUŽNO: Dečak koji je stradao u masakru na Vračaru bio neverovatan talenat, voleo muziku i sport (VIDEO)

Novosti online

04. 05. 2023. u 00:34

DEČAK A. Č. koji je stradao u masakru na Vračaru bio je neverovatno talentovan, svirao je klavir od svoje šeste godine i nastupao na prestižnim takmičenjima.

ПРЕТУЖНО: Дечак који је страдао у масакру на Врачару био невероватан таленат, волео музику и спорт (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg detinjstva, bio je odličan đak, iz svih školskih predmeta imao je najviše ocene. Pored muzike voleo je i jezike, matematiku, sport… Trenirao je tenis. Bavio se fotografijom i izradom zanimljivih video-zapisa koje je podvlačio interesantnom muzikom. I pored mnogobrojnih angažovanja uvek je nalazio vremena za druženje sa vršnjacima.

Dobitnik je više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije "Burgmuller Etude D-dur" 2019. godine. Nastupao je na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju "Virtuozi V4+", "Sviramo zajedničkim jezikom".

Ubijeni dečak bio je i u žiriju na takmičenju za dečju pesmu Evrovizije. 

Pogledajte deo njegovog nastupa u Beogradskoj filharmoniji.

Podsećamo, u masakru na Vračaru Kosta K. (13) ubio je osmoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a ranio šestoro učenika i nastavnicu. On nakon masovnog ubistva nije pokazao kajanje, a njegov otac je na saslušanju govorio o oružju kojim je počinjen masakr.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave