PRVE SLIKE SA MESTA PUCNJAVE U ŠKOLI: Prestravljena deca plaču - stigli i roditelji (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2023. u 09:29

U PUCNjAVI u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros je ubijen čuvar, a ranjena učiteljica i nekoliko dece.

ПРВЕ СЛИКЕ СА МЕСТА ПУЦЊАВЕ У ШКОЛИ: Престрављена деца плачу - стигли и родитељи (ФОТО)

Novosti

"Novosti" se nalaze na licu mesta, gde se okupio veliki broj roditelja. Deca su uplašena i prestravljena, za sada ih drže u učionicama i, kako saznajemo, puštaće ih postepeno, prvo mlađe, pa starije. Na lice mesta stigla je i ekipa forenzičara. Tu je i ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Policija je uhapsila učenika 7. razreda koji jutros oko 8 sati pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Na terenu je veliki broj policajaca, lekara Hitne pomoći i tužioci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)