UBICA MAĆEHE, KOJI JE IZBO OCA, TUKAO I SESTRU: Osuđen na godinu dana zatvora prošlog meseca (FOTO)

Z. RAŠIĆ

07. 02. 2023. u 15:03

DVADESETSEDMOGODIŠNjI mladić Marko P. iz sela Trešnjevica, kod Paraćina, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio nevenčanu ženu svog oca Marinu M., a zatim u svojoj porodičnoj kući pokušao da ubije i oca Miloša (57), osuđen je pre manje od mesec dana zbog nasilja u porodici!

УБИЦА МАЋЕХЕ, КОЈИ ЈЕ ИЗБО ОЦА, ТУКАО И СЕСТРУ: Осуђен на годину дана затвора прошлог месеца (ФОТО)

Foto: Fesjbuk

Kako saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu, brat ima tri osuđujuće presude, a poslednja je presuda Osnovnog suda u Paraćinu od 17. januara ove godine. On je osuđen na kaznu zatvora od jedne godine po prijavi za nasilje koju je podnela njegova sestra Milica. Ona je takođe za nasilje podnela još jednu prijavu, ali je ona odbačena u decembru prošle godine.

Marko je još 2022. godine osuđen za neovlašćeno držanje opojnih droga, te za krivično delo falsifikovanja isprave, dok je u 2020. godini dobio presudu za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu.

Podsetimo, Marko je u nedelju, 5. februara, krvnički izbo svog oca više od 50 puta, dok mu je starija sestra Milica (27) pomagala tako što je držala oca Miloša i sprečavala ga da pobegne. Sav okrvavljen, Miloš je ipak uspeo da sinu otme nož, i da sa slomljenom rukom – jer ga je sin udario metalnom štanglom, pobegne u komšiluk i da otuda zatraži pomoć.

Razjareni momak je pobegao i policiji se javio tek sutradan, u istoj krvavoj  odeći u kojoj je izubadao oca, da bi potom priznao da je – zaklao i maćehu, odnosno nevenčanu očevu ženu.

Kako „Novosti“ saznaju, istraga utvrđuje i da li je Milica imala neku ulogu u ubistvu maćehe, mada je brat priznao da je nju ubio sam i to pre nego što se vratio u svoju kuću i napao oca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

MOLILI SMO DA NAM NE UBIJU MAJKU: Životna tragedija Miše Janketića - presudili joj četnici jer je bila partizanska žena