SAD i Srbija bruje o nestanku Beograđanke Ane Volš, a protiv njenog supruga podignuta je optužnica za ubistvo, bazirana na DNK tragovima i krvavom nožu pronađenim u podrumu porodične kuće, dokazima pronađenim na deponiji, kao i tome što je Brajan Volš dan nakon nestanka supruge na internetu tražio kako da se reši tela i ukloni tragove krvi, a potom i prekršio kućni pritvor da bi otišao i kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 400 dolara.

Dejan

21.01.2023. 10:59

Brajan je imao tri faze pucanja 1. Osudjen zbog prevare i kucni zatvor.... svest da nije uspeo i da je nesposoban i da je kriv zakonu 2. Supruga mu uspeva i zaradjuje milione...svest da je supruga bolja od njega 3. Cinjenica da se uskoro blizi razvod (verovatno mu Ana spomenula tu mogucnost)... svest da ce biti ostavljen zato sto je nesposoban i nije uspeo. Svest da ga napusta voljena osoba koja ga i vise ne voli.... Svest da vise nije voljen. Jedino nije imao svest da je to zasluzio. Ovo nas uci da kad udjemo u brak, nema dzabalabarenja ..... mozes da se odmaras ali posle napornog rada .. Ukoliko samo jedan supruznik doprinosi na duze vreme, veza ili brak je osudjen na propast

Vesna

21.01.2023. 15:24

@Dejan - Upravo tako! Sve ste lepo rekli. Kao sto su prijatelji i spomenuli, u toj vezi je Ana nosila pantalone. On je bio duboko isfrustriran sto zbog njenog uspeha, sto zbog svog neuspeha! Plus ga je “luda” majka podsticala da najmladji sin nije njegov( ako je verovati novinama). Meni samo nije jasno kako je mislio da ce mu proci!