AUTOMOBIL ANE VOLŠ STOJI PARKIRAN U VAŠINGTONU: Objavljena nova dokumenta iz policije - Brajan nije podneo prijavu o nestanku žene (FOTO)

Novosti onlajn

20. 01. 2023. u 11:57

DOKUMENTI iz policije bacaju potpuno novo svetlo na nestanak Ane Volš (39) iz Kohaseta, majke troje dece, koja je rodom iz Beograda.

АУТОМОБИЛ АНЕ ВОЛШ СТОЈИ ПАРКИРАН У ВАШИНГТОНУ: Објављена нова документа из полиције - Брајан није поднео пријаву о нестанку жене (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Spisak poziva upućen policiji svedoči da je nestanak Ane Volš prvi prijavio njen poslodavac iz firme "Tišman Spejer" 4. januara, a ne muž Brajan, što je iznenadilo istražitelje i javnost.

Transkript evidencije poziva policiji otkrio je da je 4. januara, čovek koji se predstavio kao šef obezbeđenja kompanije u Vašingtonu, gde je radila Ana Volš, kontaktirao sa Brajanom Volšom pre nego što je prijavio njen nestanak.

- Stranka živi u Kohasetu, radi u Vašingtonu, auto joj je parkiran u Vašingtonu, poslednji put je viđena u petak. Kompanija je kontaktirala sa njenim suprugom koji nije podneo prijavu da je nestala - piše u prijavi policiji upućenoj 4. januara.

U prijavi piše i da mu je Brajan Volš rekao da nema razloga da veruje da se Ana nalazi u opasnosti.

- Muž je rekao da je otišla na posao u Vašington oko 6.30 ujutru i da se od tada nije čuo sa njom - piše u evidenciji.

Detalji iz evidencije su u suprotnosti sa prvim izveštajima da su poslodavac Ane Volš i Brajan Volš istovremeno prijavili njen nestanak. Tokom prošlonedeljnog suđenja branilac Volša rekao je sudu da je njen klijent prvi kontaktirao s firmom "Tišman Spajer" u vezi sa njegovom nestalom ženom.

Drugi dokument iz policije otkriva da je mobilni telefon Ane Volš poslednji put registrovan na mreži 2. januara u 3.14 ujutru u Kohasetu i da je registrovan na tornju koji je udaljen nepunih 400 metara od iznajmljene kuće gde je živela Ana Volš sa suprugom i troje dece.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je lagao istražitelje o tome gde se nalazio 1. i 2. januara. Zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu.

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Foto: Printskrin

Policija je do sada otkrila potencijalne dokaze uključujući sekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi severno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Ana Volš, podsetimo, poslednji put je viđena 1. januara kad je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024