ZAKAZANA TUČA I VERBALNO MALTRETIRANJE: Evo šta je prethodilo nesreći u Bačkoj Palanci

Novosti onlajn

03. 01. 2023. u 17:02

U CENTRU Bačke Palanke, sinoć oko 23 sata došlo je do tuče u kojem je povređen mladić (16), a kako prenose mediji, reč je o zakazanoj tuči 16-godišnjaka, jednog iz Futoga, a drugog iz Bačke Palanke.

ЗАКАЗАНА ТУЧА И ВЕРБАЛНО МАЛТРЕТИРАЊЕ: Ево шта је претходило несрећи у Бачкој Паланци

Foto: Anspleš

Prema pisanjima medija, osumnjičeni J. E. (16) iz Bačke Palanke maltretirao je tokom dana oštećenog P. B. (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru.

Prema njegovim rečima, prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su, kako navodi, posmatrali njihovi prijatelji.

Hitna pomoć i policija se ubrzo našla na licu mesta, a povređeni mladić je prevezen u Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Napadač je odmah lišen slobode, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

- Maloletnik je zadobio teške telesne povrede u predelu grudi, opasne po život. Stabilan je i svestan. Nalazi se jedinici Intenzivne nege - kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Delo je okvalifikovano kao krivično delo teške telesne povrede, a s obzirom da se radi o maloletnim osumnjičenom on će sutra u redovnom postupku biti saslušan.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)