OBORILA GA NA ZEMLJU, UDARALA MU GLAVU O PLOČNIK I NA KRAJU GA OPLJAČKALA: Žena razbojnik uhapšena u Smederevskoj Palanci

Novosti onlajn

06. 12. 2022. u 22:40

KRIMINALISTIČKA policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je S. Đ. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo.

ОБОРИЛА ГА НА ЗЕМЉУ, УДАРАЛА МУ ГЛАВУ О ПЛОЧНИК И НА КРАЈУ ГА ОПЉАЧКАЛА: Жена разбојник ухапшена у Смедеревској Паланци

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Profimedia/Ilustracija

Ona je, kako se sumnja, u parku u krugu Opšte bolnice u Smederevskoj Palanci, od šezdesettrogodišnjeg muškarca tražila novac, oborila ga na zemlju i više puta njegovom glavom udarila u pločnik, a zatim mu iz zadnjeg džepa pantalona uzela oko 78.000 dinara.

Muškarcu je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su mu lake telesne povrede.

Policija je, prilikom hapšenja, kod S. Đ. pronašla veći deo novca.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)